Tv-spel

Elavbrott mitt i en bossfight – katastrof!

Du som gillar att spela TV-spel vet att det finns vissa tillfällen som är lite mer spännande än andra. Det gäller särskilt dig som snöat in på svåra spel som till exempel Dark Souls, där det inte är möjligt att ladda tillbaka en save hur som helst. Om spelet avbryts kan flera timmars progress gå om intet. Så vad gör man då om det blir elavbrott mitt i en bossfight?

Kort sagt – det är katastrof. Rent spelmässigt finns det inte så mycket att göra än att spela om spelet från din förra bonfire. Å andra sidan är det knappast första gången du behöver göra det. Men först måste du självklart lösa frågan med elen. Steg ett: ring en av Stockholms elektriker. Välj gärna en med jour, eftersom de brukar kunna vara på plats snabbt.

Välj rätt elektriker – se det som en lightning boost till din vapenarsenal

Men ha inte för bråttom. Du måste självklart välja en elektriker som har full behörighet för arbetet som ska utföras. Om du till exempel har installerat din TV i gillestugan i källaren kan det finnas våtrum i närheten av elstationen. Våtrumsbehörighet för el är en särskild behörighet som du kan behöva fråga särskilt efter.

Om du vill behålla spänningen uppe medan du väntar på din elektriker kan du kanske låtsas som om hela saken utspelar sig in-game i Dark Souls II, som enligt media och spelare världen över är ren perfektion. Se det som att du står inför en boss som kräver en lightning boost på ditt vapen, och att elektrikern kommer med det ”ember” som ger dig just det.

bard